baka

12 Ocak 2018 Cuma

1-30 Level Arası Yang Kasma Rehberi

Metin2 1-30 Level Arası Para Kasma Taktikleri

Oyuna yeni başladığımızda ilk başlarda yang kasmak gerçekten çok zordur çünkü itemlerimiz yoktur. ve düşük level canavarlardan hem değerli itemler çıkmaz hem de mein ve bossları kesebilmemiz için çarımız yeterince sağlam değildir. Peki en hızlı şekilde karakterimizi nasıl geliştiririz yazının devamında...

Oyuna ilk başladığımızda hızlıca yang kasabilmek istiyorsak hiç canavar vs kesmekle uğraşmadan metin2 oyunu içerisindeki nesne marketten 25 adet geçit bileti alıyoruz. Geçit biletini almak için metin2 ep e ihtiyacımız olacaktır. 25 li geçit bileti nesne markette 59 epe satılır.10 tl ye 65 ep alabiliriz.  Bunun için öncelikle herhangi bir siteden ep yüklemesi yapıyoruz. mestogames sitesinden yüklemenizi yapabilirsiniz.

Geçit biletlerini aldıktan sonra direkt örümcek zindanı 2. kata gidiyoruz burada oyuncular yere düşen itemleri toplamazlar çünkü level kasarken git gel yapmak zor olur. Biz ch ch dolaşarak yere düşen itemleri topluyoruz envanterimiz dolduğunda bu itemleri şehre giderek satıcıya satıyoruz. Eğer oynadığınız serverde demir kasklar 100k dan fazla ediyorsa çanları vs satıcıya satıp kaskları pazarda satabilirsiniz. Bu şekilde her tur yaptığımızda en azından 5-6m kazanmış oluruz. 7-8 kez bu işlemi yaptığımızda artık hem temel itemleri dizmek için yangımız olmuş olacak hem de geriye birsürü kat biletimiz kalmış olacaktır.

Birinci yöntemle itemlermizi dizdik ve en azından 25 level olduk diyelim peki bundan sonra ne yapabiliriz ? En azından 25 level olup itemlerimizi dizdikten sonra 2. köyde metin keserek düşen bkları ve taşları satıp yang kazanabiliriz ancak bu yöntem eski serverlerde pek işe yaramaz çünkü eski serverlerde bk lar çok para etmez.

Biz 2. köydeki maymun zindanına gideceğiz bu maymun zindanı sonuna giderek buradaki hem Kaya Maynum bossunu kesip hem de maymun canavarları keseceğiz. Kaya maymundan hem Ruh Taşı hem de Maymun Yumurtası düşürme şansımız vardır nadir de olsa pet kitapları da düşmektedir, ayrıca burada bulunan slotlardan At Madalyonu da düşürebiliriz. Bu şekilde maymun yumurtası ve at madalyonu düşürerek levelimize göre oldukça iyi paralar kasabiliriz.

Eğer 30 level olmuşsak yanımızda bir tane de şaman bulunması iyi olur böylece Etp düşürüp şamana verir onları da satarız. Bildiğiniz gibi Etp ler 10 tane olunca cor a dönüşüyor ve günde maximum 3 tane cor yapılabiliyor ardından daha düşmüyor, ancak etpleri 10 olmadan şamanımıza verdiğimizde hiç cor oluşmadığı için dilediimiz kadar düşürebiliriz.

Bu yöntemleri kullanarak sıfırdan başladığımız oyunda gün sonunda 100m e kadar ( belki de daha fazla ) yang elde edebilmemiz mümkündür. Bundan sonra kazancımızı ticaret ile al sat yaparak daha fazla artırabiliriz. Ticaret yöntemi ile nasıl yang kasılır merek ediyorsanız link: Ticaret Yöntemi İle Para Kasma

3 yorum:

  1. çok boş bir iş ama yinede işe yarar Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Çok boş bir iş ama yinede işe yarar Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

6-7 Bonus