baka

12 Mart 2019 Salı

Deniz Kızı Sandığı

Metin2 Deniz Kızı Sandığı

Deniz Kızı Sandığı içerisinden hangi itemler çıkar. Deniz Kızı Sandığı nasıl elde edilir nereden ve nasıl düşürürlür detaylıca açıkladık...

Metin2 Deniz Kızı Sandığı nereden düşer

Deniz Kızı Sandığı metin2 de olta ile nehirlerden tutulmaktadır aynı zamanda denizden tutulan Altın Ton Balığı içerisini açtığımızda da çıkma ihtimali vardır. Bunların dışında drop oranı çok aşırı düşük olsa da normal slotlardan çıkma ihtimali de vardır. Bu sandık Deniz Kızı Sandığı Anahtarı ile açılmaktadır. Deniz kızı sandığı anahtarı da aynı şekilde balık tutarken elde edebileceğimiz bir anahtardır.

Metin2 Deniz Kızı Sandığından hangi itemler çıkar

Deniz Kızı Sandığı içerisinde bulunan ve çıkma şansı olan itemler şunlardır:
  •  Sandık içerisinde Karbon Olta yapımı için gerekli malzemeler çıkmaktadır. Bu malzemeler ile yaptığımız karbon oltanın balık tutma şansı normal oltaya göre kat kat fazla olmaktadır.
  • Genç Pet Kitabı
  • Taş Sanatı
Bu konu da ilginizi çekebilir Metin2 Gümüş Kral Ganimeti Sandığı

8 yorum:

  1. Sandıktan karbon olta için malzeme çıkıyor balıkçıda oltayı karbon yaparsan altın ton balığı çıkarma oranı baya yükseliyor ton balığını çekerken ekrana seçenekler geliyo serbest bırak derseniz rastgele bi özellik veriyo 24 saatlik exp nesne düşürme savunma hp vesaire , eğer kes seçeneğini seçerseniz balığın içinden rastgele bi kostüm çıkıyo efsunsuz 1 haftalık ancak kes dediğinizde içinde hiçbişey bulunamadı da diyebiliyo

    YanıtlaSil
  2. Deniz kızı sandığı artık balıkcılıkdan tutulmuyor gibi galiba uzun zamandır tutuyorum hiç denk gelmedim. karbon+kılavuz ile tutuyorum. slotlardan düştüğü kesin ama.

    YanıtlaSil

6-7 Bonus