baka

20 Aralık 2018 Perşembe

Kolay Maymun Zindanı


Metin2 Kolay Maymun Zindanı

Merhaba bu yazımızda Kolay Maymun Zindanı olarak bilinen (  Hasun Dong  ) Maymun zindanı Başlangıç bölgesini inceleyeceğiz.
Kolay maymun zindanı olarak bilinen bu bölgeye ikici köyden giriş yapılmaktadır. urielin verdiği bazı görevler için bu haritaya gelmemiz gerekir.  Zindanın sonunda Kaya Maymun adlı boss ve Hasun anıtı bulunur.  Harita bir labirent gibi şekilden oluşmaktadır bu yüzden haritayı bilmeyen birisi zindanın sonuna ulaşmakta zorluk çekebilir.

Metin2 Kolay Maymun Zindanı Haritası

Kolay Maymun Zindanı (Maymun Zindanı Başlangıç) Haritası resimde gördüğümüz gibidir. Maymun zindanı sonuna ulaşabilmemiz için iki farklı yol bulunmaktadır bunların birisini kırmızı ile diğerini mavi ile gösterdim Ben genellikle kırmızı olan yolu tercih ediyorum ve aklımda İlk ayrımdan sola sonraki üç ayrımdan sağa beşinci ayrımdan sola ve 6. ayrımdan sağa şeklinde aklımta tuttum bu sayede haritaya bakmama gerek kalmadan da maymun zindanı sonuna ulaşabiliyorum.

Metin2 Kolay Maynun Zindanında Hangi İtemler Düşer ?

Neden bu maymun zindanı değerlidir diye merak edenler için bunu kısaca açıklayayım. En başta maymun zindanından At görevlerini yapabilmemiz için bize lazım olan At Madalyonu düşer. Bunun yanında maymun zindanının sonundaki boss odasında bulunan Kaya Maymundan Zırhsız at diriltmek için gerekli olan Kolay Maymun Zindanı Bitkisi bir pet türü olan Maymun Yumurtası nadir de olsa Pet Kitabı Sandığı, Ruh Taşı gibi itemler düşer.

Metin2 Kolay Maymun Zindanında Gereken İtemler ve Level

Kolay maymun zindanında en iyi item düşürme level aralığı 25-30 level arasıdır.  Bu zindandaki canavaralr dıaşrdakilere yani ikinci köydeki canavarlara karşı daha güçlülerdir bu yüzden çarımızın biraz daha sağlam olması yararımıza olacaktır. Özellikle bineğimizin olması boos odasında bizim işimizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bu haritadaki canavarlar Hayvan sınıfına girmektedir. Hayvanlara karşı güçlü bonuslu itemlerimiz varsa bu mapte bize avantaj sağlar. 30 üzeri levellerde bu haritada item düşürmeye çalışmanız tavsiye edilmez çünkü 30 üstü levellerde haritadaki drop oranı oldukça düşmektedir.

1 yorum:

6-7 Bonus